Patchkabel 20U 600x600mm zwart
search
  • Patchkabel 20U 600x600mm zwart

Patchkast 20U 600x600mm zwart

€ 580,16

De wandbehuizingen van de Unique-serie zijn ontwikkeld voor een gebruiksvriendelijke installatie van actieve en passende netwerkcomponenten en schone bekabeling. Elke kast is gemaakt van plaatstaal tot 1,5 mm dik en zorgt als robuuste staalconstructie voor een zeer goede stabiliteit.

Aantal
op voorraad

Patchkast 600 x 600 x 980 mm HE Zwart

Product beschrijving

De wandbehuizingen van de Unique-serie zijn ontwikkeld voor een gebruiksvriendelijke installatie van actieve en passende netwerkcomponenten en schone bekabeling. Elke kast is gemaakt van plaatstaal tot 1,5 mm dik en zorgt als robuuste staalconstructie voor een zeer goede stabiliteit.

De kleuring is gedaan door poedercoating in de kleuren grijs (RAL 7035) en zwart (RAL 9005). Wandmontage is eenvoudig en snel te realiseren. Optioneel kunnen de behuizingen ook vrijstaand worden geïnstalleerd met apart verkrijgbare stelvoeten of zwenkwielen. De deur en de zijwanden kunnen eenvoudig worden gedemonteerd, de deurscharnieren kunnen worden gewijzigd. Het dak is voorbereid voor een ventilatormodule voor actieve ventilatie. Elke wandbehuizing bevat een paar (2 stuks) gemonteerde 483 mm (19") profielrails aan de binnenkant. Deze zijn verzinkt, gemarkeerd met de hoogte-eenheid (in beide richtingen telbaar) en in diepte verstelbaar. Het achterframe heeft ook een perforatie van 483 mm (19").

Een belangrijk aspect van de installatie is kabelmanagement. In het dak van elke kast bevindt zich een uitschuifbare kabelinvoer met een schuimrubberen afdichting. De achterwand en de bodemplaat zijn voorzien van geperforeerde kabelinvoeren met een kunststof afdekking. Daarnaast is het achterframe voorzien van borstelstrips aan de boven- en onderkant. Een uitgebreid assortiment accessoires voor kabelgeleiding, legplanken enz. helpt om aan veel van de eisen van de dagelijkse praktijk te voldoen. zijn gemarkeerd met de hoogte-eenheid (in beide richtingen telbaar) en in diepte verstelbaar. Het achterframe heeft ook een perforatie van 483 mm (19"). Een belangrijk aspect van de installatie is kabelmanagement. In het dak van elke kast bevindt zich een uitschuifbare kabelinvoer met een schuimrubberen afdichting. De achterwand en de bodemplaat zijn voorzien van geperforeerde kabelinvoeren met een kunststof afdekking. Daarnaast is het achterframe voorzien van borstelstrips aan de boven- en onderkant.

prestatiekenmerken:

Glazen deur, uitneembare zijpanelen, draaibaar frame, openingshoek 210°

algemene informatie

breedte 60cm
diepte 60cm
Hoogte 98cm
product materiaal Staal
Kleur Zwart /RAL9005
Hoogte Releenheden 20
rekmaat 19"
Rekmaat(metrisch) 48,3cm
Kleur categorie Zwart

Kasten zijn voorgemonteerd.

698-6

Datasheet

Aantal rekken
20U

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in